Kuka?

Olen 37 –vuotias. Perheeseeni kuuluu vaimo ja lapset 11, 9 ja 3 vuotta. Syntynyt olen Ylistarossa ja Lapualla olen asunut viimeiset 15 vuotta. Ammatiltani olen yrittäjä ja vasta valmistuin yritysneuvojaksi. Yrityksiäni Lapualla on 3, joista päätyöni tilitoimistossani.

Viime kuntavaalit olivat toiset kuntavaalini ja menestys oli hyvä. Toimin mm. valtuutettuna kuluvan kauden. Muita luottamustehtäviä kuluvalla kaudella on ollut muun muassa sivistyslautakunnan jäsen, tarkastuslautakunnan varapuheenjohtaja, kaupunkisuunnittelu toimikunnan jäsen. Olen toiminut myös kaupungin omistamien yhtiöiden hallituksissa, Simpsiönvuori Oy:n hallituksen jäsenenä, Lapuan kotiasuntojen ja Lapuan jäähallin hallituksien puheenjohtajana. Näistä tärkeimpänä koen sivistyslautakunnan. Lapuan perussuomalaiset ry:n puheenjohtajana olen toiminut vuodesta 2018 aina vuoteen 2020 loppuun asti.

Perhe ja turvallinen asuinympäristö ovat minulle tärkeitä. Rakastan matkailua ja paljon nähneenä pidän Lapuaa turvallisena paikkana asua ja kasvattaa lapset. Perhekeskeisenä ihmisenä sivistyslautakunnassa toimiminen on ollut tärkeää, ja sitä kautta on pystynyt vaikuttamaan lasten ja nuorten tulevaisuuteen sekä hyvinvointiin.

Lapualla on hyvä olla, asua ja yrittää ja haluan että sitä se on myös jatkossakin. Näkisin että kaupungin on jatkossakin panostettava enemmän elinkeinotoimeen ja yritysten hyvinvointiin sekä pysyvyyteen Lapualla. Unohtamatta uusien yritysten halua tulla Lapualle yrittämään. Tätä kautta pystymme jatkossa kasvamaan ja luomaan uusia työpaikkoja Lapualle. Lapuan maantieteellinen sijainti antaa Lapualle mielestäni hyvät mahdollisuudet kasvuun, niitä vaan pitää pystyä enemmän hyödyntämään.

Tuleva valtuustokausi tulee olemaan haastava. Näkisin että tulevan valtuustokauden haastavin tehtävä on talouden tasapainottaminen. Talouden tasapainottamiseen juustohöylä ei enää auta vaan tulee tehdä myös rakenteellisia muutoksia, joita jo jotain onkin tehty.

En näe, että yksin puoluepolitiikkaa tekemällä rakennamme Lapuasta kasvavan kunnan, vaan me yhdessä sen teemme. Haluan olla myös jatkossakin äänesi kuntaan päin.

Yhteyttä saa ottaa:

Tero Juupajärvi
tero@juupajarvi.fi
puh. 040-4130229